Неділя, 5 Травня, 2024

«Багатий кошик» від компанії «Акріс Агро»

Компанія «АкрісАгро», яка входить до групи компаній...

Як захиститипостраждалих і покаративинних

Прокурором Вараської окружної прокуратури доведено вину 43-річного...

В Олександрії соціальні питання постійно в полі зору

Відвідавши Олександрійську сільську раду застав у кабінеті...

Підписано меморандум про співпрацю з Гощанською селищною радою

НовиниПідписано меморандум про співпрацю з Гощанською селищною радою

Рівненський центр ПТО ДСЗ і Гощанська ОТГ завжди співпрацювали на ниві професійної підготовки безробітного населення, освітній заклад для дорослих завжди  був надійним другом для роботодавців, що провадять підприємницьку діяльність на теренах громади. А також спільно з волонтерами громади РЦПТО постійно допомагає ЗСУ: у ковальській майстерні Гощанського навчального відділення виготовляють і передають для потреб ЗСУ кирки, сокири, скоби.

Тож офіційна зустріч директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Наталії Бурої з Гощанським селищним головою Миколою Панчуком, яка відбулася 12 березня у Гощанському навчальному відділенні, завершилася підписанням Меморандуму про подальшу співпрацю.

  • Мета підписання меморандуму – розширення освітніх послуг служби зайнятості та

реалізація пропозицій від громади в напрямку зайнятості населення, опанування новими професіями, перекваліфікації та підвищення кваліфікації у професійному напрямку, – сказала директор центру Наталія Бура. –  Ми бажаємо консолідувати зусилля в напрямку підвищення рівня зайнятості та позитивної динаміки ринку праці, створення нових робочих місць. Враховуючи запити населення громади, будемо вивчати можливість впровадження нових професій та компетентностей у навчальну програму центру. Сподіваємося, що у майбутньому ця робота також буде провадитися в напрямку відкриття локацій для щорічних ковальських фестивалів. Адже у Гощі є унікальна ковальська майстерня, яка за роки свого існування випустила понад 300 кваліфікованих фахівців!

  • Як елемент популяризації ковальства у Гощі хочемо запровадити проведення

щорічного фестивалю ковальського мистецтва, – сказав Гощанський селищний голова Микола Панчук. – Для цього у нас є чудові локації на березі Горині. Тим більше, що днями ми в числі 12 громад з усієї України увійшли у грантовий проект підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування «Говерла», що діє в напрямку розвитку туризму. А існуючі водяний млин та водяна кузня дадуть можливість показати щось нове і цікаве для людей. Все це може і повинно працювати на розвиток туризму у нашому краю, що у свою чергу дасть хороші дивіденди громаді.

 

Більше інформації про формування груп та умови навчання –

на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: тел. +38 063-325-64-47,

ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne

aбо за телефоном +380442449504.

Перегляньте наш інший вміст

Перегляньте інші теги:

Найпопулярніші статті