Субота, 27 Квітня, 2024

«Багатий кошик» від компанії «Акріс Агро»

Компанія «АкрісАгро», яка входить до групи компаній...

Як захиститипостраждалих і покаративинних

Прокурором Вараської окружної прокуратури доведено вину 43-річного...

В Олександрії соціальні питання постійно в полі зору

Відвідавши Олександрійську сільську раду застав у кабінеті...

РАЗОМ З РОДИНОЮ ТА ОДНОСЕЛЬЧАНАМИ ПРИДБАЛИ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ РОЗВІДНИКІВ

СоціумРАЗОМ З РОДИНОЮ ТА ОДНОСЕЛЬЧАНАМИ ПРИДБАЛИ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ РОЗВІДНИКІВ

Володимир і Оксана Мельники проживають в селі Мала Любаша. Їхній син Валерій із 2016 року служить по контракту в Збройних силах України. Нині воює з російськими загарбниками у складі 130-го окремого розвідувального батальйону. Подружжя Мельників, як і більшість жителів Малолюбашанської громади, сьогодні активно допомагає українським воїнам.

У Малолюбашанській сільській раді затвердили грошову допомогу в розмірі 10 тисяч гривень на покращення соціально-побутових умов родинам воїнів ЗСУ. Отримавши ці кошти, Володимир з Оксаною вирішили використати грошову допомогу на потреби батальйону, в якому служить їх син. Позаяк грошей на тепловізор, якого потребували воїни, не вистачало, звернулися за підтримкою до всіх небайдужих. Та поки збирали кошти на тепловізор, ситуація, де воює батальйон, змінилася. На даний час українським розвідникам потрібніший маневровий автомобіль, без якого там як без рук. Тож Володимир з Оксаною активно взялися дозбирувати гроші. Для цього продали власного вгодованого кабана, та все ж, потрібної суми не вистачало. Змушені були звернутися до людей в соцмережі, а також до родичів та односельчан. Ті відгукнулися на їхнє прохання і згодом в Польщі було куплено легковик Land Rover.

Подружжя Мельників дякує всім, хто долучився до цієї потрібної справи, а особливо родичам Романчукам з-за кордону, настоятелю сільського Свято-Покровського храму отцю Роману та парафіянам, Юрію Талащуку, воїну Миколі Цимбалюку та його дружині Зої, Петру Степеру, сім’ї Данильців, Анатолію Мамчуру, підприємцям Сергію Ковальчуку та Сергію Мамчуру, ученицям Малолюбашанської гімназії Надії Кондратюк, Марії Янович та Оксані Савчук, котрі наколядували і передали 4540 гривень.

Після освячення автомобіля настоятелем Свято-Покровського храму села Мала Любаша Романом Юрчиком, він був доправлений розвідникам 130-го батальйону.

Олександр Никончук

Перегляньте наш інший вміст

Перегляньте інші теги:

Найпопулярніші статті