Субота, 27 Квітня, 2024

«Багатий кошик» від компанії «Акріс Агро»

Компанія «АкрісАгро», яка входить до групи компаній...

Як захиститипостраждалих і покаративинних

Прокурором Вараської окружної прокуратури доведено вину 43-річного...

В Олександрії соціальні питання постійно в полі зору

Відвідавши Олександрійську сільську раду застав у кабінеті...

МОЛОДЬ ТВОРИТЬ ЗМІНИ!

СоціумМОЛОДЬ ТВОРИТЬ ЗМІНИ!

Аби дійсно почути голос юних потрібно для молодих людей дати можливості та інструменти, які допоможуть достукатися та бути включеними в сучасний стан справ. Саме тому в Острозькій громаді стартує молодіжний проєкт   «Імпульс»  реалізований ГО  “Асоціація молодіжних працівників України” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку ( USAID)  та підтримці американського народу через Проєкт  USAID  «Говерла”

Він спрямований на те,  щоб у відповідних управлінських процесах голос молоді був якомога гучнішим.

На початку цього тижня в м. Острог презентували проєкт  Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА, яка очолює ГО ” Центр ініціатив “Віадук”,  і буде менторкою громади, щоб супроводжувати ті процеси, що відбуватимуться в контексті реалізації проєктних завдань і напрямків у громаді. Володимир ЗИЛЬ, тренер програми «Молодіжний працівник» каже:

  • Ця програма є ключовою в реалізації проєкту «ІМПУЛЬС».

На першій зустрічі основним завданням було вивчення молодіжних потреб та оцінка запитів у громаді, щоб в подальшому сформувати дієві рекомендації з подолання локальних викликів молодіжної політики.

«Імпульс» дає початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку .

Начальниця  відділу проєктної та інвестиційної діяльності  Ольга Стецюк подякувала представникам проєкту за співпрацю і наголосила, що  ми здобуваємо реальну можливість посилити молодіжну політику громади, отримати ресурси на впровадження змін, отримати менторську допомогу в роботі з молодіжними ініціативами, а також навчити молодих людей, які вміють і будуть працювати надалі з молоддю в громаді.

Пресслужба Острозької ТГ

Перегляньте наш інший вміст

Перегляньте інші теги:

Найпопулярніші статті